Teodor!

Gledan ja danima tv, i najave Teodora, oluja, hariken reka bi TATA Ušo. Ludilo ime za nevrime kazem, i zafalim se Bogu sta ce napokon nesto normalno zapuhat. Ove sezone san 4 puta narigova 5-icu i tu bi bia kraj price, dok nije zapuhalo prvo neko drljavo jugo dva dana prije Teodora, pa onda i ova bura. Bilo je okej to jugo, 5.0 i krstenje Drninog Chilija 107 i drugi front loop u zivotu! i to ispred Prpe, i da nije bilo njega nebi ni zna da je bia dobar, on kaze svaka cast, nemogu virovat kako si ga zavrtia! Odlicno, nabrijavanje za teodora je počelo. Trčim do Žare i skupim Rebela 68 da imam sta vozit i da je probam za kupit. Eto san ga proba, i uzimam ga. Nego vratimo se..
Dan je pocea sa miljun poziva; Drna, oce puvat? ma oce Lija sacekaj ne brini roknit ce ga popodne, cuj se Antom. Ante, jel idemo? idemo idemo kaze Ante, samo mi javi kad da budete tamo da znan doc, al prvo iden pogledat kako je u Arbaniji pa se cujemo. Zoven Marka. Ajde meštre evo napokon ce ti punit za malu jesi spreman? Kad se ide? pita Marko. Javim ti se, moran se cut s Katon i Gančevićem jer mi je oprema u Ganče na Skalicama. Ala brale, satra san se dok san cilu ekipu dogovoria. Da skratim, nakon svih tih silnih poziva i dogovaranja, odjednom se nađemo na spotu ja, Kate, Gančo i Marko.
Zovem Drnu, staaaari dereee! ludiloo je, val je prva liga! uu da si sad vidia jednogaa! nisan mu više tia govorit koliko je dobro, jer nažalost mora je radit do 3 ure. samo da napomenem, da je sveukupni uvijet bia najbolji kad smo dosli. Skidamo opremu s krova, dolazi i Ante.. Neznan sta cu rigovat, iman 5.0, to mi sigurno nije tribalo, 4.0 i 3.7. Ništa rigujem ja i 4.0 i 3.7 da se ne mislim i spajam za pocetak rebela na četvorku, kad eto ti smarta i punog opreme! Dosa Bambi. nemos virovat, Bambi na Divuljama! Nista svi skupa rigujemo i gledamo di pogodit koji val, di se najbolje vozit i tako dalje.. Marko ulazi u more s 4.5 i 78litara i vidimo da ga raznosi, ludilo kazemo, uvjereni da moze bit samo bolje nego sta je sada. Uskoro ulazimo ja i Gančo zatim i Bambi a stiže i ostatak ekipe, Kent, Sale, i mozda jos ko s njima. 4.0 hero i rebel 68, su mi legli odlicno, ali trebat ce mi novo zimsko odijelo, ovo staro san prirasta, staralo mi ruke. Taman san napravia par đireva za zagrijat se i vidi di šta napravit, kad ugledam povise Splita, crnilo. Kupi se kiša. I eto ti kišurine, i vitar pada prvi put. odlicno za Katu, sad je taman njoj bilo pa se išla vozit. malo smo sačekali i kiša je stala pa smo opet malo po malo ulazili. Ali sve je to bilo oce nece, iscekivanje nekog epic uvjeta koji se nije doceka. pumpanje, i pazit da ne završiš na lukobranu. na kraju je najbolje i najkonstantnije bilo dok je padala najjača kiša kad smo se slucajno u moru zatekli ja i Gančo i tu smo pogodili. najbolji dio dana, osim sta moras ono oko šta ti je u vitar drzat zatvoreno zbog kiše. I tako smo cili dan ulazili izlazili, i ništa. Dok san ja bia u moru došli su Stanley i Sir. Stanko nije ni usa na kraju jer svaki put kad bi od gore vidia da je dobro, dok bi dosa dole bi palo. a Sir je usa prova Backloop i ima par dobrih skokova, to je sta san ja vidia. vec su lagano dosle i 3ipo 4 ure, i svima nam je dojadilo ulazit i izlazit kako koji reful pune i kako kiša padne. Kad smo se svi polako poceli prisvlacit i razrigavat, skoro noc, a eto ti koga drugog nego comeback lokalca, Drne! Alo ekipa, sta ima, sta se vozi? Svi smo se oduševili Drninim entuzijazmom kad smo vidili kako ulazi za napravit 2 đira. nemoš virovat. I to još na govno uvjet jer je taman tada sve nekako palo. I tako se eto i Drna provoza na Divuljama i time je završilo surfanje sa splicanima na Divuljama! :)

Zahvaljujemo Kentu na videu!

10 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *